Oversættelse - Sprogrevision - Lokalisering - Autorisation

 

 

Oversættelse>>

Oversættelse er et håndværk, der kræver faglig dygtighed og kreativ tænkning. Den oversatte tekst skal gå rent ind hos målgruppen. Derfor har vi udvalgt et professionelt team af erfarne sprogfolk med samme filosofi, der sørger for, at dine projekter er i trygge hænder. Vi har et tæt samarbejde med fast tilknyttede freelancere og bureauer over hele verden - derfor kan du være sikker på, at din tekst altid er tilpasset det enkelte lands kulturelle forskelle. Ingen opgave er for lille eller for stor. Vi dækker fagområder som teknik, IT, marketing, økonomi, PR, jura m.m. og sætter en ære i at levere kvalitetsoversættelser, uanset om det drejer sig om en oversættelse af en enkelt linje eller en manual på 20.000 ord. AP Translation oversætter til og fra engelsk, tysk og dansk. Læs mere...

 

Sprogrevision>>

Er din tekst skrevet i et flydende, letlæseligt sprog? Lad os evaluere formulering og stil. Samtidig korrekturlæser vi din tekst, så du er sikker på, at stavning, grammatik og kommatering er korrekt. 

 

Lokalisering>>

Softwarelokalisering er i rivende udvikling. Få et brugervenligt websted, der er lokaliseret af professionelle fagfolk. Hvis din investering skal give afkast, er det ikke nok med en god idé. Få sproglig assistance til at lokalisere menuer, hjælpeværktøjer og vejledninger korrekt.

 

Autorisation>>

En autoriseret oversættelse er en nøjagtig oversættelse af kildeteksten, der er forsynet med translatørens underskrift, påtegning og stempel, og som f.eks. skal bruges i retssager, ved giftermål i udlandet, ved ansøgelse om optagelse på uddannelsesinstitutioner osv. Bekræftede oversættelser må kun udføres af statsautoriserede translatører. Læs mere...

 

Teknologi - kvalitetssikring>>

Hos AP Translation benytter vi oversættelsesværktøjer som Trados for at sikre en høj kvalitet og en konsekvent terminologi.

Oversættelsesværktøjer, eller 'translation memory tools', må ikke forveksles med maskinoversættelse, hvilket vi aldrig har brugt. Maskinoversættelse kan og vil aldrig kunne erstatte en oversættelse der er udført af en professionel oversætter.

 

Fordele>>

  • Allerede oversat tekst kan genbruges, hvilket udgør en økonomisk fordel for dig
  • Kvaliteten er høj - selv ved en meget stor tekstmængde
  • Hurtigere levering - reducering af produktionstiden
  • Effektivisering af oversættelsesprocessen
  • Oversættelser af modersmålsoversættere

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

Få et tilbud>>

 

____________________

 

 

Referencer>>

 

Sitemap>>

 

 

 

 

 

 

 

 

'Communication works for those who work at it'

                 - John Powell

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

AP Translation

Hejsager Strandvej 232

DK-6100 Haderslev

+45 26 55 33 58

E-mail:mail@ap-translation.dk

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

APTRANSLATION


DANSKxxSPANSKxxFRANSKxxDANSKxxSPANSK 

FRANSKxxDANSKxxSPANSKxx
FRANSK 

DANSKxxSPANSKxxFRANSKxxDANSKxx
ISPANSK 

FRANSKxxDANSKxxSPANSKxxFRANSKxxDANSK
  

SPANSK
xxFRANSKxxDANSKxxSPANSK
 

FRANSKxxDANSKxxSPANSKxxFRANSK 


SPANSK

Oversættelse  Sprogrevision  Lokalisering  Autorisation

 

Your Scandinavian Partner.....